Nis rrugëtimi i Sofrës Tradicionale të Iftarit

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sofra Iftarit organizuar nga Shoqata Istanbul e cila shtrohet gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit u rikthye në mesin tonë.

Një sofër tradicionale e shtruar prej vitesh, ajo mbledh çdo vit komunitete besimtarësh myslimanë, të ftuar nga komunitete të tjera fetare dhe të ftuar nga pushteti lokal dhe qendror.

Sofra e parë e iftarit u shtrua për stafin e Shoqatës Istanbul dhe Medreseve. Ajo i paraprin shtrimit të iftareve përgjatë gjithë muajit të Ramazanit.

Kryetari i Shoqatës Istanbul u uroi mirëseardhjen të pranishmëve si dhe u uroi mbarë besimtarëve myslimanë agjërim të lehtë dhe të pranuar.

Shoqata Istanbul prej vitesh shtron iftare gjatë muajit të Ramazanit jo vetëm në qytetin e Shkodrës por edhe në qytetet e Tiranës, Mamurrasit, Pukës!

Kjo traditë pritet të vijojë edhe këtë vit. Shoqata Istanbul ju uron besimtarëve agjërim të mbarë të muajit të Ramazanit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX