Pjesëmarrësit e programit trajnues “Akademia e të Rinjve Shqiptarë” vizituan Turqinë

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Një grup të rinjsh nga qyteti i Shkodrës, pjesëmarrës të programit trajnues, “Akademia e të Rinjve Shqiptarë”, vizituan për disa Turqinë.

Vizita u bë në kuadër të projektit “Akademia e të Rinjve Shqiptarë”, i organizuar nga shoqata “Istanbul” në partneritet me YTB (“Organizata për Turqit jashtë Shtetit dhe Komunitetet Mike”) dhe shoqatën ” Përpjekje”.

Për gjatë një jave, të rinjve na Shkodra iu dha mundësia të vizitojnë qytetet e Ҫanakalesë, Ankarasë, Bursës dhe Stambollit dhe të njihen nga afër me historinë, kulturën dhe traditat e këtij vendi mik për Shqipërinë dhe shqiptarët.

Në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, grupi i të rinjve u prit nga kryetari i YTB Abdullah Eren, të cilin e falënderuan për mundësimin e kësaj vizite dhe për mbështetjen e vazhdueshme me projekte të ndryshme për Shkodrën dhe Shqipërinë.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX