Starton Kupa “Istanbul”

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Është viti i tretë radhazi që me mbështetjen e shoqatës “Istanbul” dhe nën kujdesin e veçantë të kryetarit të saj z.Ridvan Seferaj, zhvillohet Kupa “Istanbul” në minifutboll.

Aktiviteti futbollistik organizohet në vazhdimësi të veprimtarive sociale e sportive, që shoqata “Istanbul” organizon për të rinjtë, me qëllim edukimin dhe sensibilizimin e të rinjve mbi rëndësinë që ka sporti në përgjithësi në përditshmërinë e tyre, jo vetëm sa i takon dobive fizike, por edhe përsa i përket rolit të tij në socializimin, kultivimin e ndjenjës së respektit dhe vëllazërisë së ndërsjelltë. Nisur nga kjo, është zgjedhur si moto e kompeticionit “Jo vetëm sport”.

Nën këtë moto do të ndeshen 6 skuadra me përfaqësi nga institucionet në administrim të shoqatës “Istanbul”, anëtarë, aktivistë, partnerë, dhe dashamirës.

Skuadrat do të konkurrojnë me njëra- tjetrën me sistem pikëzimi dhe trofeun do ta fitojë ekipi që do të  grumbullojë më shumë pikë.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX