Browsing: Medreseja

Dega Vajza
Takime Brezash
By

Aktiviteti “Takim Brezash” u organizua në kujtim dhe mirënjohje të mësuesve të medresesë në kuadër të 25 vjetorit dhe festës së 7 Marsit. Nderuan me…