Medreseja “Haxhi Sheh Shamia” dega Vajzave mban aktivitetin “Lamtumirë Maturë”

0

Një festë emocionuese, që përkoi në muajin e bekuar të Ramazanit u zhvillua për certifikimin e 95 maturanteve të vitit shkollor 2016-2017.

Aktiviteti “Lamtumira e maturanteve” ishte konceptuar nga grupi organizativ në tri pjesë, përkatësisht: “Emocion medreseje”; “Iftar Ramazani”; “Lamtumirë Maturë!”

Fjala poetike, interpretuar mjeshtërisht nga medresistet, tingujt melodioz të ilahive, certifikimi i nxënëseve të olimpiadave, përcjellja e pishtarit të diturisë brezave të ardhshëm, lotët e gëzimit dhe të ndarjes… të gjitha këto në një skenë madhështore u përcoll me duartrokitje të shumta.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX