Fëmijët e “Kurseve Verore” organizuar nga Shoqata Istanbul, udhëtuan gjatë fundjavës drejt fshatit piktoreskt të Razmës.

“Kurset Verore”, të cilat organizohen në ambientet e Medresesë “Haxhi Sheh Shamia”, kanë filluar më 3 Korrik dhe përmbyllen më 19 Gusht!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX