Medreseja Shkodër organizon programin festiv të mbylljes së vitit shkollor 2017-2018

0

“Me besim dhe vullnet ndërtojmë të ardhmen” u titullua programi festiv i mbylljes së vitit shkollor 2017 – 2018, organizuar nga Medreseja “Haxhi Sheh Shamia”, Dega e Djemve.

Përpara një publiku të gjerë, me pjesëmarrjen e shumë intelektualëve, figurave të pushtetit lokal e qëndror, familjarëve të maturantëve që vinin nga zona të ndryshme brenda dhe jashtë Shqipërisë, kryesisht ato nga Tetova, miq e dashamirës, nxënësit e Medresesë së djemve nëpërmjet performancave admiruese dhuruan emocione të shumta dhe të paharrueshme.

Mirënjohje nxënësve për arritjet e tyre, stafit cilësor për punën e palodhur dhe familjarëve për mbështetjen dhe përkrahjen.

Mirënjohje shoqatës “Istanbul” për mbështetjen e përhershme në ngritjen dhe ripërtëritjen e vlerave kulturore dhe edukative të shoqërisë sonë.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX