Pjesëmarrësit e programit trajnues “Akademia e të Rinjve Shqiptarë” vizituan Turqinë

0

Një grup të rinjsh nga qyteti i Shkodrës, pjesëmarrës të programit trajnues, “Akademia e të Rinjve Shqiptarë”, vizituan për disa Turqinë.

Vizita u bë në kuadër të projektit “Akademia e të Rinjve Shqiptarë”, i organizuar nga shoqata “Istanbul” në partneritet me YTB (“Organizata për Turqit jashtë Shtetit dhe Komunitetet Mike”) dhe shoqatën ” Përpjekje”.

Për gjatë një jave, të rinjve na Shkodra iu dha mundësia të vizitojnë qytetet e Ҫanakalesë, Ankarasë, Bursës dhe Stambollit dhe të njihen nga afër me historinë, kulturën dhe traditat e këtij vendi mik për Shqipërinë dhe shqiptarët.

Në kryeqytetin e Turqisë, Ankara, grupi i të rinjve u prit nga kryetari i YTB Abdullah Eren, të cilin e falënderuan për mundësimin e kësaj vizite dhe për mbështetjen e vazhdueshme me projekte të ndryshme për Shkodrën dhe Shqipërinë.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX