Shoqata Istanbul mbylli suksesshëm aktivitetin sportiv “Istanbul League”

0

U finalizua të Dielën aktiviteti sportiv “Istanbul League” organizuar nga Drejtoria e Arsimit dhe Kulturës pranë Shoqatës “Istanbul” mes punonjësve të këtij institucioni.

Aktiviteti i cili nisi me datën 19 Janar, vijoi përgjatë shtatë javëve për tu mbyllur më 24 Shkurt.

Përgjatë kësaj periudhe u organizuan disa ndeshje mes institucioneve të Shoqatës Istanbul ku ekipi fitues u shpall ai i Konviktit të Medresesë së Djemve.

Tetë ekipe u përballen me njëra tjetrën për trofeun e “Istanbul League” ku nuk munguan emocionet por edhe surprizat.

Të dielën në një ceremoni finalizuese u shpërndanë edhe certifikatat për pjesëmarrësit, fituesit dhe organizatorët e këtij aktiviteti së bashku me kupën “Istanbul League.”

Ky është vetëm edicioni i parë i një aktiviteti i cili pritet të shndërrohet në një traditë për Shoqatën “Istanbul” dhe Drejtorinë e Arsimit dhe Kulturës pranë këtij Institucioni.

Në këtë aktivitet morën pjesë edhe nxënësit e Medresesë “Haxhi Sheh Shamia” të cilët luftuan deri në momentin e fundit për të marrë trofeun.

Aktiviteti sportiv “Istanbul League” kështu mbylli edicionin e parë për ti hapur rrugë një seri aktivitetesh të tjera në këtë fushë.

Në fund të aktivitetit të gjithë pjesëmarrësit ju bashkuan një dreke organizuar nga Shoqata Istanbul në ambientet e “Qendrës së Re Kulturore” përuruar në Dhjetor.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX