Shoqata Istanbul përuron Qendrën e Re Kulturore

0

Në qytetin e Shkodrës është përuruar ditën e Shtune qëndra kultore për mësimin e “Kuranit”. Qëndra kulturore është ndërtuar pranë Medresësë, “Haxhi Sheh Shamia”.

Kjo qëndër është financim i Bashkisë së Uskudar-it, në bashkëpunim me Agjencinë për Zhvillim dhe Koordinim TIKA dhe Shoqatën “Istanbul”.

Të pranishëm në këtë aktivitet ishin përfaqësues të Bashkisë së Uskudarit, Bashkisë së Shkodrës, deputetë të qarkut, nxënës dhe prindër.

Në fjalën e tij kreu i Shoqatës Istanbul, Ridvan Seferaj, falenderoi dy bashkitë përkatëse për kontributin e dhënë në ndërtimin e qendrës kulturore. Fjalë përshëndetëse mbajti dhe kryetari i bashkisë së Uskudarit Z. Hilmi Turkmen, kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Zj. Voltana Ademi, Konsulli i Ambasadës Turke Z. Cem Baş, Koordinatori i Tikës, Necip Özay Özütok, Myftiu i Shkodrës Z. Muhamed Sytari dhe Hoxha i nderuar nga Turqia, Qytetar Nderi i Shkodrës, Z. Osman Nuri Topbash.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX