Starton Kupa “Istanbul”

0

Nën kujdesin e shoqatës “Istanbul”, po zhvillohet për të dytin vit radhazi,  Kupa “Istanbul” në minifutboll.  Ky aktivitet organizohet në kuadër të veprimtarive sociale e sportive, nën moton: “Respektoje Tjetrin”.

Është zgjedhur një aktivitet futbollistik për të përcjellë këtë moto, pasi sporti në përgjithësi, nxit dhe edukon tek të rinjtë, ndjenjën e respektit në përgjithësi, respektimin e rregullave dhe respektimin e kundërshtarit.

Marrin pjesë në këtë kupë 6 skuadra me përfaqësi nga institucionet në administrim të shoqatës “Istanbul”, anëtarë, aktivistë, partnerë, dhe dashamirës.

Kompeticioni do të zhvillohet me sistem pikëzimi, ku të gjitha skuadrat do të ndeshen me njëra- tjetrën dhe trofeun do ta fitojë ekipi që ka grumbulluar më shumë pikë.

Share.

Comments are closed.

Banka Kombëtare Tregtare (LEKË): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL39 2055 1106 1397 29CL TJCL ALLE
Banka Kombëtare Tregtare (EURO): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL17 2055 1106 1397 28CT LJCF EULA
Banka Kombëtare Tregtare (DOLLAR): Numri i Llogarisë : 410139728 IBAN : AL50 2055 1106 1397 28CT LJCF USDE
KODI SWIFT: NCBAALTXXX